dimarts, 14 d’agost del 2007

CATALANS A MÈXIC

Quatre turistes catalans estan detinguts a Mèxic. Segurament que ni ells saben ben bé que és que ha passat. Portaven droga? No. Feien contraban d’armes? Tampoc. (Dic això perquè en aquests casos no seria la primera vegada que es detenen espanyols a un país estranger) Diu que ho estan perquè simpatitzen amb la guerrilla zapatista. I jo també i amb el FSLN de Nicaragua!! Potser la sort meva és que no solc sortir del país i quan ho faig no marxo gaire lluny: a França i Andorra.
Hi ha països que per la seva economia els incloem dintre de la llista de més desenvolupats. Però quan toca de parlar de llibertats individuals i col·lectives estan situats ben bé al furgó de cua. US sonen, a més de Mèxic (on per cert la desaparició de dones, per a després trobar-les mortes és una constant) la Xina, Turquia, etc.?

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Per sort i gràcies a la pressió de diferents col·lectius i de polítics mexicans compromesos, han estat posats en llibertat, tot just quan el govern de la Generalitat començava a fer el passos en aquest sentit. La sort és que al govern d’Espanya ja no governa Ansar, que si no igual els considerem terroristes. Mentre, els paramilitars van assassinant impunement a tort i a dret amb la complicitat de l’exercit.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Jo també estic content i felicito a tots aquell que ho han pogut fer possible.