dissabte, 18 d’agost del 2007

INTERVIDA I EL TERRATRÈMOL DEL PERÚ

Finalment serà l’Audiència Nacional qui jutjarà el cas de la onegeu Intervida. El motiu és que les seves ramificacions financeres arriben a tots els punts cardinals de la península i s’escapa de l’àmbit competencial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Per l’altra banda tenim que al Perú, un dels països més pobres de l’Amèrica llatina, un terratrèmol ha sacsejat durament el sud del país i hi ha centenars de morts i damnificats. Recordem que allí és hivern i per tant, la gent que dorm al ras ho fa en pèssimes condicions. A la manca de sostre hi ha que sumar-li la manca d’aigua, aliments, medicaments, mantes, etc. Diverses associacions ja han obert comptes bancaris per fer-los arriba l’ajut. Però... hi ha que refiar-nos? Arribarà aquest ajut humanitari als damnificats?
Les onegés, en principi és com tot. A quin lloc del món de les finances, política, esport, etc. etc. No ha arribat la picaresca. Hi ha que tenir confiança amb la majoria d’elles i el paper que juguen a l’hora d’ajudar els més necessitats. Jo sóc soci de dues i seguiré col·laborant-hi sense plantejar-me que algú es pugui estar enriquint-se il·legalment de les nostres aportacions.