dijous, 4 d’octubre del 2007

LA VIDA I LA MORT, SEGONS EL PP

Avui el Congrés de Diputats aprovava la modificació del codi penal endurint les penes per a casos de conducció temerària (igual cotxes com motos)El motiu no és un altre que intentar que es redueixin les morts a la carretera. Hi estic totalment d’acord! Qui sembla no estar d’acord, perquè ha votat en contra és el Partit Popular. Cabria preguntar-se quins han estat els motius del seu sentit del vot. És que no l’importa que hagin morts a les carreteres? És que no s’estimin les vides dels joves que moren cada cap de setmana? O és que hi ha molts “fills de papa” que amb cotxes potents solen anar conduït de forma temerària?

Per a mi, el PP cau amb força contradiccions:

1ª No vol castigar de forma dura els conductors temeraris però no dubta en demanar presó per als qui convoquin referèndums.

2ª.- No pareix que els importi la mort de centenars de joves a la carretera però estan en contra de l’avortament perquè consideren que mates un ser viu.

Un altra. Rajoy a dit avui a Barcelona que ells està en contra de que l’AVE passi per baix de la Sagrada Família. Pur oportunisme polític. Ara resulta que es preocupa, suposadament, que no hi hagi morts i quan ell tenia responsabilitats al govern d’Aznar no van saber impedir els atemptats de l’11-M a Madrid i això què, segons pareix, hi havia informacions que alertaven dels possibles atemptats.

Això és coherència? Per a mi no!!