dimecres, 3 d’octubre del 2007

UNA ENQUESTA QUE VA DE MOTOS

El Periódico de Catalunya avui treu el resultat d’una enquesta feta ahir sobre si les carreteres estan preparades per als motoristes. Per a contestar-la es necessari entrar a la pàgina del Periódico a Internet. Evidentment, el resultat de la majoria d’aquestes enquestes no té perquè reflectir amb exactitud el que opina la gent del carrer. L’accés a Internet és, encara avui, restringit per molts o totalment inaccessible. Després cal entrar a la pàgina en qüestió, etc. He de dir que la única cosa que em sembla que no és correcta per als motoristes són les tanques laterals de ferro que, segons molts experts actuen com a guillotines en molts casos d’accident. Pel que fa a la resta, les carreteres són iguals per a tothom: per a motoristes, automobilistes, ciclistes i vianants. Però cal saber harmonitzar tots aquests grups i respectar-se mútuament. Difícilment, els motoristes acceptaran la seva part de la culpa. No obstant, segueixo pensant què, la majoria de motoristes són uns imprudents i fan coses que els altres els automobilistes no poden fer i no que no vulguin fer-ho. Queda clar?

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Discrepo d'una part del comentari.
quan es parla de majories, malament. Ja anem tots al sac.
Hi ha motoristes bons i dolents.Hi ha diferents grups de motoristes per cubicatges de les motos. hi ha diversos sector se motoristes, Snakers, carretera, Customs,Scooters, Trialeras, Quads, ciclomotors, etc, i cada un d'aquests grups tenen unes peculiaritats diferents. No podem jutjar tots per igual, donar que hi han grups amb menys incidents i grups amb ems alt percentatge d'incidents i accidents.
S'hauria de matitzar, per que no podem anar tots al sac.
Es una opoinio.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Jordi, intento no generalitzar mai. Per això parlo de majories. Potser tu seràs prudent. No tinc moto. Amb el cotxe he fet uns 600 mil quilòmentres i tinc certa experiència. No he vist quasi mai un moto que condueixi de forma prudent. I recorda el que dic: què si els conductors de cotxes puguéssim, segurament, fariem el mateix.