diumenge, 11 de novembre del 2007

LA PISCINA DE ROQUETES

Avui llegeixo al Punt que la piscina coberta de Roquetes es podrà posar en marxa el proper mes de desembre. La culpa del retard és la instal·lació d’una estació transformadora per part de FECSA-ENDESA.

La piscina coberta va ser una de les obres estrella del passat govern de Roquetes presidit per Mariano Gil. Però no va poder estar enllestida per al final del seu mandat. Pel poble es deia que no es posava en funcionament perquè no s’havia previst el desaigüe. Sobre això vaig opinar una cosa tan senzilla com: Què l’arquitecte no ho tingués en comte, estranys, però passi. Què l’aparellador, com a director de les obres no se n’adonés, també, rar, però podria ser. Què el constructor es limités al projecte i no advertís la omissió, podria passar... Però que ningú advertís del defecte, sona una mica estranys, no?

L’altre versió que corria era la de que FECSA no els donava la llu. Evidentment molt més provable que tot el cúmuls d’omissions. Finalment ha estat això últim, encara que una mica més complex que allò que es deia pel poble.