dilluns, 26 de novembre del 2007

MAS PANCARTERO?

Ho he sentit i no m’ho acabo de creure! Mas al darrera d’una pancarta per les deficiències en les infrastructures de Catalunya? Si ell no ho ha fet mai una cosa així. A més a més, Arturo, alguna responsabilitat deu tenir amb aquest dèficit... o no va ser Conseller en Cap de la Generalitat i va donar suport al govern del PP presidit per José María Aznar? O és que tots els mals venen dels darrers quatre anys?

I no me l’imagino sol. Al seu costat dret el seu paladí Felip Puig (més conegut per Felip Fuig per l’espantada que va fer al Consell Nacional de l’Aigua per no votar a favor del transvasament de l’Ebre) I al seu costat esquerre Oriol Pujol, l’hereu, el fill de l’expresident Jordi Pujol que va pactar amb Zaplana el transvasament a canvi de compensacions per a Catalunya (Ep! de la Catalunya Vella, es a dir, sense tenir en compte les Terres de l’Ebre)

On estava el senyor Arturo quan tan el necessitàvem. Recordo el dia que va venir a l’IDECE, el dia després de sumar-se a una resolució en contra del PHN. Va entrar a la seu de l’IDECE quasi com un heroi i va sortir... escridassat!! Encara recordo veure a Blanca de Sant Jaume plorant per una finestra. Quanta desil·lusió! I ara es posarà al darrera d’una pancarta? No m’ho puc creure!