dilluns, 12 de novembre del 2007

RAJOY S'ENFRONTA A UNES ELECCIONS

Si de nosaltres depengués sempre guanyarien els nostres: al futbol, a la política... Però que es guanyi o que es perdi depèn de molts factors, a l’esport també la sort.
En política el factor sort no existeix, al menys baix el meu punt de vista. Qui guanya és perquè s’ho ha treballat més, perquè és millor candidat i Suárez perquè les dones el trobaven guapo!
Vull dir amb això que malgrat el que jo pensi, dintre de quatre mesos, a l’hora d’anar a votar, pot guanyar el partit rival al meu, o sigui, el Partit Popular.
Però si analitzem les campanyes i la manera de fer del PP ens adonarem que la única cosa que els ha importat des de que són oposició al govern de Rodríguez Zapatero és el descrèdit personal, sobre tot el del President. I això ho han fet usant sobre tot la mentida i la difamació. El darrer cop després dels fets de dissabte a Santiago de Xile amb l’enrenou Hugo Chávez i Carlos Ortega. L’expressió que li ha dedicat a Zapatero “cultiva amistats perilloses” és tan “barriobajera” que es desqualifica per ella mateixa. El que els passa als dirigents del PP és que només tenen memòria per allò que els interessa. La foto apareguda avui al Periódico amb l’abraçada entre José Mª Aznar i Hugo Chávez l’any 2002 quan el llavors President va rebre a la Moncloa al cap del govern veneçolà, és prou explicita per demostrar qui va començar a cultivar les “amistats perilloses”! També, en l'època d’Aznar es van signar convenis comercials, entre els quals estava la construcció de diversos patrullers militars!
Però a Rajoy, al que li agrada massa capgirar tots els fets, es veu que les relacions amb la Veneçuela pareix que van començar quan van arribar al poder els socialistes, així com tots els mals d’Espanya!
Però el poble que no és beneit, cada cop se’n dóna més compte de la situació i per això, el pulsòmetre de la SER d’avui donava 6 punts d’avantatge amb la intenció de vot entre el PSOE i el PP. Dintre de quatre mesos ja ho veurem, però de moment Rajoy no s’enlaira!