divendres, 21 de desembre del 2007

EL MILLOR REGAL DE FESTES PER A CIU

El millor regal que se li podria fer a CiU per aquestes festes és una brúixola o millor, la versió moderna: un GPS. Per què? Perquè han perdut el N, el S i els altres punts cardinals. No sé sap ben bé si té iniciatives, si va de comparsa, si pretén negociar amb el govern o li posa traves. Li manca coherència i això en política es el pitjor que et pot passar, a part de perdre unes eleccions, es clar!

Juntament amb el PP i ERC (mira per on s’uneixen el cel i l’infern) van vetar els pressupostos al Senat. Però com aquesta cambra és una espècie de parlament inútil, de tornada al Congrés s’han aprovat sense cap tipus de modificació. Què pretenia CiU? Suposo que va tenir una rabieta l’Arturo (o un atac de banyes, jo què sé) i va orquestrar juntament amb el seu gran amor inconfessat i els altres que “voldrien, però i avui toca...” (Què els compri qui els entengui!)

Això si, de parlar, l’Arturo en sap un rato. I si a sobre hi ha cameres, llum i taquígrafs, se’n fa un fart. Pareix que aquest xicot hagi nascut amb un “micro” davant la boca, perquè un altra cosa no sap fer. No sé si encara el fan, però hi havia un programa que es deia el Club de la Comedia i els humoristes feien monòlegs. No sabran mai els seus productors el que es van perdre de no convidar-lo!

Però està bé per part del PSC d’aturar-los a Madrid. De la capital no en volen ni ha sentir-ne a parlar, però cada cop que hi poden i van. Pareix que la darrera jugada era negociar el traspàs de les rodalies de RENFE que passarien a dependre de la Generalitat. I segons pareix des de la presidència del govern català se’ls va parar els peus. Potser a Zapatero... Em dóna igual.

Qui coneixem bé CiU sabem el què és... Un partit (més similar a una secta) fet a la mida d’un dels seus fundadors (en Pujol) i amb només un objectiu: manar! (què no és el mateix que governar!)