dilluns, 17 de desembre del 2007

LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA AL PAÍS VALENCIÀ

Una prova evident de les males arts de governar quan s’està al poder molts anys amb majories absolutes, el tenim al País Valencià. L’altre dia es va clausurar (espero que no de forma definitiva) el repetidor que TV3 tenia a la serra de la Carrasqueta (Alacant)

Eliseu Climent, president d’Acció Cultural del País València criticava de forma contundent que el govern català no hagués fet més per impedir-ho i posava l’exemple de les negociacions entre Pujol i Zaplana. Com que no sé com van anar aquelles negociacions i desconec si ara les hi ha hagut o no i en cas afirmatiu, el resultat d’aquestes, no opinaré, però si que diré que dos no negocien si un no vol... I l’actitud de Francisco Camps en aquest tema és, aparentment, d’intransigència!

I com per a mostra un botó, només cal veure el que acaba de fer amb l’atorgament de freqüències de ràdio. 39 de les 43 que es van atorgar es van fer a grups de comunicació afins al PP.

I és que ja sé sap. Qui controla els mitjans té molt de guanyat. Res de nou. Hitler també ho feia i qualsevol dictador que es vulgui mantenir al seu càrrec ho fa. Després es poden permetre fer tota la demagògia del món i la manipulació informativa que es vulgui. Així s’entén el tancament del repetidor. Potser amb la televisió digital això serà impossible, però mentre duri, la supervivència del règim estarà assegurada!