dimecres, 16 de gener del 2008

DARRERES NOVETATS DEL TAULA DEL SÉNIA

Antonio Lorenzo va estar a l'Oficina de Vinaròs
Antonio Lorenzo, Subdelegat del Govern ha visitat l'Oficina de la Mancomunitat, reunint-se amb els Alcaldes de Vinaròs, Rossell, Càlig, La Jana i Canet lo Roig per parlar de temes relacionats amb l'administració de l'Estat, en especial les carreteres tant la N-238 de Vinaròs a l'entrada de l'AP-7, com l'Autovia de l'interior (Vilanova d'Alcolea - La Jana i La Jana - l'Ametlla de Mar).

Els enginyers visiten diferents punts del riu Sénia
Després de la visita que la Mancomunitat de la Taula del Sénia va fer al President i al Comissari de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per presentar-los el Pla integral del riu Sénia, els Enginyers de la CHX han visitat diferents llocs del riu Sénia per estudiar possibles actuacions a dur a terme, fruit de l'acord a que es va arribar en la reunió que es va fer a València.

Per a diversos serveis de neteja als 9 pobles
La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha presentat una sol•licitud al Pla d'Obres i serveis de la Generalitat Catalana amb la finalitat d'establir uns "nous serveis de neteja viària als municipis catalans de la Mancomunitat". Els serveis són: "Reg a pressió mixt de vials" i "Neteja i acondiciament de camins" i s'ha demanat ajut per comprar els vehicles i així rebaixar els costos del Servei.

El cap de setmana va haver un estand del Taller d'Empleo
A iniciativa dels alumnes i professors del Taller de Empleo Tierra de Encuentros, el passat cap de setmana va haver un estand de la Mancomunitat i el Taller a la Fira de Sant Antoni de Benicarló. Els alumnes van donar material dels pobles de la Mancomunitat i informar del Taller. A la foto estan l'Alcalde de Benicarló, la D. G. Laura Peñarroya i el President de la Mancomunitat.