dimarts, 22 de gener del 2008

DARRERES NOVETATS DEL TAULA DEL SÉNIA

Vídeos gravats a la Fira de Sant Antoni
A iniciativa dels alumnes i professors del Taller de Empleo Tierra de Encuentros, va haver un estand de la Mancomunitat i el Taller a la Fira de Sant Antoni de Benicarló. Els alumnes van donar material dels pobles de la Mancomunitat i van informar del Taller. Els vídeos són imatges de la Fira que va ser tot un èxit.

Nova web de l’ajuntament de Vall de Roures
El poble de Vall de roures disposa ja d'un web propi que ha elaborat la Diputació de Teruel mitjançant un servei tècnic dedicat a aquest fi i que ara el seu manteniment va a càrrec de l'ajuntament del municipi. Respecte als altres pobles de la comarca, els mateixos serveis tècnics estan elaborant els webs de Beseit i de Pena-roja de Tastavins.

Els Quicos dediquen una jota al Taula del Sénia
A petició de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, el grup musical Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ha gravat una jota dedicada a la Taula del Sénia en la que es parla dels 24 pobles que formen la Mancomunitat i, a la vegada, també es parla de les costums, tradicions i llengua que són pràcticament iguals a tots els pobles.

Dos rodes de premsa: presentació oli d’oliveres mil•lenàries
Dilluns 28 de gener al matí es faran 2 Rodes de Premsa a Ulldecona (Ajuntament) i a Vinaròs (Oficina de la Mancomunitat) per presentar la producció d'Oli d'Oliveres Mil•lenàries produït al territori de la Taula del Sénia: al Maestrat per Clot d'en Simó i al Montsià per Porta i Ferré SAT. A més dels Alcaldes estaran els representants dels productors i es farà una cata d'oli de les dos marques.

... I d'altres...