divendres, 25 de gener del 2008

DEPENDÈNCIA I SUBMISSIÓ

Tal com anireu llegint l’escrit us en donareu compte que aquestes dues coses podent tenir significats molt diferents atenent el tema concret que es vulguin utilitzar.
Aquest mateix matí he parlat amb el Director Territorial d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i m’ha dit que els grups de dependència, sobre tot d’Amposta estan convençuts, amb una àmplia majoria, que els diners que perceben, sobre tot del programa “viure en família” els hi dóna l’ajuntament. Així parlen de la “paga de l’alcalde Roig” i ell ha d’anar dient que arriben de la Generalitat, que l’ajuntament fa de simple tramitador dels expedients. Pe això, molta gent d’Amposta tenen veritable dependència a les seves institucions locals i una total submissió als càrrecs electes que conformen l’equip de govern municipal. Sobre tot dels seus alcaldes!
Així no és d’estranyar que els hi puguin dir per guanyar-se cada vegada el seu vot “què d’entrar uns altres els hi traurien la paga”. Aquest fet que algú podria posar en dubte, vull recordar que hi ha una denuncia penal presentada per l’anterior Delegat del departament, arran d’un escrit “penjat” a un fòrum d’opinió, afortunadament, avui tanca!
Així acabaríem dient que els dependents socialment, a la vegada ho són del polítics populistes i mentiders que per aconseguir els seus propòsits no dubten a l’hora de donar informacions falses o no ajustades a la veritat, tant me fa!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ja ho diuen ja, que la informació és una selva. De vegades costa destriar...

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Eeeeeeeh!!!!!