dijous, 10 de gener del 2008

LA CEOE RECTIFICA EL PP EN EL TEMA DE LA CRISI ECONÒMICA

El primer revés que li han donat al Parit Popular en el tema econòmic, ho ha fet, qui és, al meu entendre, un dels seus principals valedors. I per un cop no em refereixo a l’Església Catòlica, sinó a la CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales) Segons el seu president Gerardo Díaz Ferrán “no veu simptomes de que “l’economia espanyola vagi malament”, dona per bones les xifres del 2007, així com les bones perspectives per al 2008.
Per l’altre costat, la intervenció del vice-president econòmic Pedro Solves, avui al Congrés dels Diputats ha estat taxatiu a l’hora de qualificar com a “bona” la salut de l’economia espanyola i “creu possible que segueixi creixent a l’entorn del 3 % anual” (El Plural)
Així que un dels principal arguments electorals del PP s’està esvaint. I si l’altre, el terrorista, també pels èxits de la policia en aquesta legislatura, només queda seguir traient al carrer als bisbes i els seus adeptes per a defensar la família tradicional i criticar les bodes entre persones del mateix sexe, els avortaments i els divorcis ràpids. Poc bagatge per a portar en un programa electoral