dissabte, 2 de febrer del 2008

AMENAÇA DE DIMISSIÓ AL PP

El president regional del PP d’Aragó ha amenaçat amb dimitir si s’inclou dintre del programa electoral el transvasament de l’Ebre. Gustavo Alcalde no vol ni sentir-ne a parlar de les pretensions dels seus companys de partit a la Comunitat Valenciana, que no es altra que incloure un altre cop el tema del transvasament.
Pareix que de tant en tant (molt de tant en tant) apareix una veu amb “seny” dintre de les files de la dreta-dreta espanyola. Tal vegada només sigui una maniobra del president per esgarrapar uns quants vots o tal vegada sigui una amenaça real. No ho sé.
Però queda clar que a Catalunya no hi ha ningú que faci aquesta mena d’amenaces i mira que si algú té les de perdre amb el tema som els catalans. Però els dirigents del PPC segueixen sense assabentar-se’n! I és que de les dues dretes de Catalunya (CiU i el PP) n’hi ha una que segueix tots els mandats de Madrid. Fins i tot la representada pels bisbes catalans. I si algú els ha molestat l’han fet fora (Piqué) i a “rey muerto, rey puesto” (Cirera)