dimarts, 12 de febrer del 2008

DARRERES NOVETATS DEL TAULA DEL SÉNIA

Jesús Candil presidirà actes a Vinaròs, Ulldecona i Beseit
Este dijous (14/02) Jesús Candil, Director General de Desarrollo Industrial del Ministeri d'Indústria estarà a les 9:30 a l'ajuntament de Vinaròs, a les 11:00 a Ulldecona (Polígon Valldepins) i a les 16:00 a l'ajuntament de Beseit per presentar els 38 ajuts que gràcies al Conveni Mancomunitat - MITYC enguany han donat a ajuntaments i empreses del territori un total de 7.935.203 €.

Xavier Vega es reuneix amb Jaume Antich
Segueixen els contactes entre la Mancomunitat de la Taula del Sénia i l'Administració del Govern de la Generalitat catalana. Xavier Vega Director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura es va reunir a Tortosa amb el Gerent de la Mancomunitat per parlar de les activitats que esta promou i estudiar les possibilitats d'ajut per part del Departament de Cultura.

Ja està a la xarxa, amb nova presentació i continguts
El web de Vinaròs que feia temps que estava molt desfassat, ha estat subtituït per un totalment nou, tant de presentació com de continguts. Tot i que encara falten completar algunes coses, ja està penjat a la Xarxa i per això ho donem a conèixer. Els apartats destacats són: Turisme, Oposicions, Impresos, Tràmits, Guia de carrers, Notícies i Agenda.