dimecres, 20 de febrer del 2008

EL 9-M QUE PERDI ANTONIO SOLÁ

I qui és Antonio Solá? És el cervell gris del Partit Popular. L’home que segurament està al darrera de tota l’estratègia electoral que pretén porta a Rajoy cap a la Moncloa.
La campanya del PP no és la primera que dirigeix. Segons deia avui la Cadena Ser, també va dirigir la de la dreta de Guatemala i la que va portar fins la presidència a Felipe Calderón a Mèxic. Però es veu que d’idees no en té moltes. Si una idea li ha funcionat una mica bé, el que fa és repetir-la i a veure-les venir. Així, el lema dels popular és calcat al que va fer servir la dreta guatemalenca i per acabar-ho d’arrodonir, es veu que el PP ha tret un vídeo molt paregut al que va fer servir el “per pels, president de Mèxic.
Es veu que la seva estratègia consisteix en dir que el rival “ataca” els estaments més sensibles de la societat: família tradicional, religió, etc. I l’altre partit ha d’anar a remolc desmentint allò que insinuen els altres. D’aquesta manera no es fa distincions entre la dreta i l’esquerra, ja que de defensors de la família tradicional i de la religió catòlica, al costat de les esquerres, també els hi ha.
Per tant, si el 9-M perd Antonio Solá, significarà que ha perdut el PP i Rajoy, la qual cosa serà bona per a mi i la majoria de catalans!