divendres, 8 de febrer del 2008

JOAN PANISELLO EXPOSA A VALÈNCIA

Joan Panisello (Juanito) és un artista de cap a peus. Encara que se’l coneix principalment per la seva activitat de ceramista, el seu arxiu fotogràfic deu ser immens. Només les fotografies que ha tirat a tots els actes organitzats per la Plataforma en Defensa de l’Ebre són milers. Ara llegeixo a la Veu de l’Ebre que ha esposat a València al Museu Nacional de Ceràmica. Però per aquells que no puguin anar-la a veure, cap problema, ja que al marc de la Fira Expoebre de Tortosa, també s’exposarà. Felicitats Juanito.

2 comentaris:

Joan Panisello ha dit...

Benvolgut........., M'hauria agradat posar-te el nom però he de confessar que no se qui ets...i ho sento. malgrat tot tinc el goig de comunicar-te que:
Aquest dies han tancat des del Ministerio de Cultura la revista de premsa relativa a l'exposició retrospectiva: "Joan Panisello 1975-2006". En ella hi consten les 70 publicacions aparegudes en premsa escrita, les 30 en comentaris online i les 30 entrevistes passades per la radio i per la televisió.
Et faig arribar en document adjunt, un exemplar de la susdita revista de premsa. Als museus on s'han fet les exposicions, a les institucions que han organitzat i col·laborat en la mostra i als autors dels textos del llibre se'ls afegeixen les fotocòpies de tots els articles, en paper i online. Tot plegat conforma un dossier de 140 planes magníficament editades i enquadernades. També jo n'he rebut un parell d'exemplars.
Des d'aquí et dono les gràcies per haver col·laborat en la difusió d'aquesta exposició, sens dubte, i a dia d'avui, la més important de la meua vida. Al dossier trobaràs els teus comentaris o intervencions.
Abans d'acabar tinc el goig d'informar-te que el proper dia 30 d'aquest mes de setembre rebré al Palau de Pedralbes de Barcelona, a les 19h. 30m. de la tarda, el màxim guardó que pot rebre un ceramista de part de la Generalitat: LA CARTA DE MESTRE ARTESÀ (en l'especialitat de ceràmica)
Rep les salutacions més cordials embolcallades amb molts agraïments.
Joan Panisello Chavarria
www.panisello.net
www.panisello.net/bloc

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Joan, ignoro si entràs a llegir aquest comentari. Et sorprendràs quan sàpigues qui sóc. Hi ha dues referències teves al meu blog i espero poder-ne fer de tant en tant. Serà que hauràs fet alguna exposició o, com tu dius, hauràs rebut una alta distinció de la Generalitat. Encara que crec que hauries estat més content de rebre-la de mans del President Maragall.