dijous, 21 de febrer del 2008

ON ESTAVA FRANCESC SANCHO AHIR?

Hi ha coses que no lliguen. Ahir, al Parlament de Catalunya, havia de votar-se el recolzament a la independència de Kosova. Es preveia que, una vegada més, es posés en entre dit la unitat dels partits que donen suport al govern d’Entesa encapçalat pel President Montilla. Mentre CiU i ERC hi haurien votat a favor, PSC i ICV-EUA, ho haurien fet en contra. Però, el retard d’11 diputats de del grup de CiU va donar com a resultat que al final, no s’inclogués a l’ordre del dia la votació de la moció.
Vaig escoltar a “l’hereuet” Oriol Pujol queixant-se de que el PSC havia fet trampes a l’hora d’establir l’hora de la votació. Però per un altre costat volen sancionar als 11 diputats que van arribar tard. Veritat que no s’entén? Si el PSC va fer trampa, perquè els volen sancionar. No van donar el nom d’aquest 11 diputats, però avui ho he pogut llegir al diari el Periódico i un de tots va se Francesc (Paco) Sancho. On eren Sancho i els altres 10?

5 comentaris:

Jacme ha dit...

no és per defensar-lo, però pareix que estava a la Cala... (vull dir, a l'autopista, enmig d'una coa)

http://ebrediputats.blogspot.com/2008/02/no-es-pot-arribar-tard-al-treball.html

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Pos si el va agafar a la Cala, d'allí a Barcelona encara tenia molts quilòmetres a fer...

Robert Bellaubí ha dit...

Veig que saps els quilòmetros que hi ha des de l'Ametlla dins a la Ciutadella, però saps quan de temps va estar retingut?

Jo he acompanyat a Sancho unes quantes vegades al Parlament, i mai ha fet tard, ja que sempre intenta anar amb suficient temps.

Què ha de dir ara un socialiste, si per ells no es va poder aplaçar la votació?

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Al meu bloc dic el que vull. T'hapareix bé o no? No sé el temps que va estar parat, pero tampoc he llegit a cap lloc que hi haguessin retencions... I els altres 10?

alferza31 ha dit...

Aquesta votació envers Kosovo era la cosa més important per a CiU ...

Ara resulta que el tema Kosovo és alguna cosa pareguda ??? a la situació de Catalunya i l'Estat espanyol.

Ara el Sr. Mas no farà cap moció de censura, abans va anar al notari, i demá, quina en té preparada per accedir a la Presidència de la Generalitat ???.

Perquè si no recordo malament, quan CiU va tenir l'oportunitat de establir un govern fort nacionalista amb ERC, va triar anar del braçet amb els "seus companys naturals de la dreta catalana", es a dir, el PP.