divendres, 7 de març del 2008

ETA TORNA A MATAR

ETA HA MATAT ISAIAS CARRASCO MIGUEL. La notícia d’un assassinat, no per esperada, ha interromput el darrer dia de les eleccions com un poal d’aigua damunt dels demòcrates en general i sobre tot del PSOE. i és que un cop més, un militant d’aquest partit ha caigut víctima de la barbàrie sense sentit de la banda terrorista basca.
No fa gaires dies també vaig parlar d’ETA en aquest mateix blog. Llavors, un llibertari, va dir-me que per ell era igual ETA que els governs que deixaven morir de gana els nens del tercer món. Jo sempre he cregut que molta gent canviaria d’opinió si els assassins haguessin matat algú proper: un amic, un familiar o, simplement, un company de partit. Que pensaria la dóna del company socialista assassinat avui i una de les seves filla (deixa tres nenes òrfenes), que l’acompanyaven quan han estat assassinat de la gent que no sap distingir un assassinat a sang freda de les morts produïdes al Tercer Món i no sempre imputables, a causes derivades, directa o indirectament, al Primer Món.
Isaias Carrasco era una víctima fàcil. Un marit i un pare de família que havia deixat l’activitat política pública després de les passades municipals de l’any passat. ETA no tenia que preparat l’atemptat. Només calia anar a buscar al veí o conegut i pegar-li un tret amb traïdoria. Era una persona indefensa que no portava escorta. Una víctima ideal per a una banda terrorista cada cop més debilitada després del èxits policíacs duran aquesta legislatura.
Mondragón, avui, s’ha tenyit de roig. Cal esperar que sigui la última mort que es produeixi degut a la “senseraó” dels terroristes de la ETA (perquè alguna deurà de ser la darrera, no?) Només en queda, des d’aquest humil blog donar el condol a tots els seus familiar (sobre tot a la dona i les filles) i a tota la gran família socialista que, un cop més ha vist com ha estat atacat un dels seus integrants!