divendres, 14 de març del 2008

"L'ERROR" DE LIBERTAD DIGITAL

Libertad Digital, el portal d’Internet propietat del locutor mediàtic Jiménez Losantos, dijous va ensenyar un gràfic on apareixia la victòria del PP a les darreres eleccions de diumenge passat.La notícia l’he pogut llegir a un altre portal: el Plural. El diari progressista posa en dubte de que es tractés d’un error i ho atribueix a la manipulació informativa que en té acostumats Federico Jiménez Losantos, tan en el seu portal com al seu programa de la COPE, l’emissora de la Conferència Episcopal. Segons Losantos la mort del regidor socialista Isaías Carrasco, també hauria estat determinant en la victòria del PSOE sobre el PP de diumenge passat.
Imagino que aquest personatge ple de ràbia i rancúnia, siguin quins siguin els resultats electoral del futur, si aquest són favorables al socialistes, segur que trobarà un argument per a minimitzar l’èxit i si no el troba, se l’inventarà. Repudiat per tota la premsa plural i objectiva, que fins i tot han boicotejat alguna vegada actes on es volia reconèixer la figura dels pseudoperiodista de Orihuela del Tremedal, no pot sinó ”atrinxerar-se” en els seus mitjans i des d’allí “tirar amb bala” a tots aquells que a Espanya no pensen com ell. Què per sort, en són majoria!

2 comentaris:

Diari del Votant Anònim ha dit...

El personatge aquest no és sant de la meua devoció, però... quina és la "premsa plural i objectiva" de què parles??? Més que res, perquè si la trobes vaig corrent a comprar-ne un exemplar...

Salut, i felicitats pels resultats.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Mira, jo compro el Periódico encara que he de reconéixer que ens tracta prou bé, però al menys, no "malparla" ni insulta ningú. El País és un dels diaris més prestigiosos del món. Encara que diuen que és pro-socialiste no fa gaire criticaven força el govern de Zapatero. Com a rádio penso que la Cadena SER té tota la credibilitat del mómn. Per això és tant odiada per l'entorn del PP.