dissabte, 5 d’abril del 2008

RONALDINHO: L'ADÉU MÉS TRIST D'UNS ASTRE SENSE LLUM

Ronaldinho o Ronni o el Gautxo, el mític jugador número 10 del Barça d’aquests darrers anys, uns dels ídols més carismàtics de la historia del nostre club, a parat de brillar. Ja feia setmanes que l’entrenador no el convocava. I encarà que s’especulava de tot, ells, Ronaldinho deia sentir molèsties. I és que el dolor no surt a cap escàner, ni ecografia, ni ressonància magnètica ni en lloc. Per tant és mol difícil de veure i t’ho creus o no t’ho creus, res més a dir.
Ahir es va trencar definitivament. I sense jugar! No sé de que serveix tanta preparació física, tantes hores al gimnàs, tenir els millors metges en medicina esportiva, els millors fisioterapeutes, si al final va i es trenca! I aquesta vegada pareix que ha segur de debò!
Ronni no es podrà acomiadar de l’afecció del Barça. Potser a hores d’ara, fins i tot estigui donant les gràcies de no caler fer-ho! Per ell hauria estat tot un tràngol. Les xiulades i escridassades haurien guanyat als crits d’elogi i als aplaudiments. I és que si fem balanç d’aquesta temporada, dels pocs partits que ha jugat, bé, el que es diu bé, es poden comptar amb els dits de la ma. Segurament no ha estat l’únic culpable de la mala temporada a Espanya del Barça (a Europa falta veureu, de moment encara no s’han classificat per a les semifinals de la Champios, però hi estan a tocar) Però sí que ha estat un dels grans protagonistes negatius!
Ronaldinho la temporada que ve jugarà a un altre club d’Europa. Potser el Milan... El que cal veure és si serà el mateix que va donar tantes tardes de glòria al Barça.
Des de la Intercontinental perduda, la llum de l’astre brasiler s’ha anat apagant poc a poc. El que no sé sap és si de forma definitiva o lluny de can Barça pot tornar a brillar en tot el seu esplendor!

1 comentari:

Gustau Moreno ha dit...

Em sep greu lo de Ronaldinho, però també és veritat que fa dues temporades i mitja que no jugava tan bé com el primer any i l'any de la primera lliga de Rijkaard. Fins i tot l'any que el Barça va guanyar Lliga i Champions, Ronaldinho va fer partits nefastos. No hi ha dubte que és un gran jugador, i potser se li va exigir massa. Ara sembla que és un futbolista cremat i de tornada de tot. Ja no pot jugar igual que abans... Si fos l'entrenador del Barça, el faria jugar d'una altra manera o forçaria la seua venda a un altre quip.