divendres, 9 de maig del 2008

LA UGT ÉS ELL!

Al menys la UGT de les Terres de l’Ebre! Wifredo Miró, Secretari General, diu a la Veu de l’Ebre que només acudirà a una manifestació si és per dir sí (a la interconnexió o al transvasament, com més us agradi)
Qui pensi que Wifredo Miró no és coherent amb la seva postura, s’equivoca. Fem història. Juny de 2000, als pis de sobre d’on hi ha el local sindical de la UGT a Tortosa es va celebrar un comitè territorial. Vaig ser escollit secretari i, per tant, vaig aixecar acta d’aquella reunió. Wifredo estava a favor de fer el transvasament cap al N i cap al S a canvi de compensacions econòmiques per a les Terres de l’Ebre. Només quan Pepe Álvarez, Secretari General de la UGT de Catalunya, el va “cridar a l’ordre”, va canviar d’actitud. A Pepe Álvarez se’l va poder veure a la manifestació del mes d’octubre a Amposta.
Ara Pepe Álvarez ha manifestat públicament estar a favor de la interconnexió de xarxes per portar l’aigua a Barcelona, per tant, Miró, coherent amb la seva manera de pensar, no podia dir una altra cosa.
I és que quan un polític o un sindicalista (de vegades sé hi assemblen força) portent molts anys al càrrec poden arribar a confondre determinades coses, com que el partit o sindicat és seu i fins i tot veure’s tan identificat que no saber distingir on acaba el sindicat (o partit) i on comença la persona...
No sé si Wifredo llegirà aquesta entrada o si algú li explicarà que hi diu, però coneixent la seva “esportivitat” sé que ho encaixarà de la deguda forma. Sense anar més lluny recordo els comentaris que va fer farà un parell d’anys sobre la diputada Lluïsa Lizàrraga. La Lluïsa també ho va encaixar bé!
De totes formes, els afiliats al sindicat hem de tenir plena llibertat per acudir o no a la manifestació d’Amposta del dia 18. I si algú creu que ho ha de fer sota les sigles del sindicat UGT, per què no? O és que ara a més de ser sindicat de classe serem sindicat de pensament únic?

2 comentaris:

Cucafera ha dit...

Joan Ferre ( La Via Augusta), estaria be que, a partir del titular de La Veu que diu "Nomes anirem a manifestacions a favor del si" no intentesis, tergiversar i manipular de manera barroera les paraules de Wifredo quant entre parentisi escrius: (a la interconnexió o al transvasament, com més us agradi) com si li atribuisis a ell.
El que si que es pot llegir mes avall del titular, exactament es: "Hem dicidit no tornar a manifestacions que es plantegen exclusivament a favor del no, si al mateix temps no es reivindica un si a favor de la industrialitzacio activa de les Terres de l'Ebre"
No veig cap mes sentit al teu comentari que l'ocasio que has vist per fotre canya per alguna questio mes o menys amagada o guardada.
La teva -tambe segura esportivitat-(sense cometes) et permetra accepta que et digue que treure supossats comentaris despectius cap a LLuisa Lizarraga de fa dos anys per part de Wifredo, no treu cap a res ni crec que aporte cap informacio. Jo tambe en podria treure de teus de fa 15 anys o d'ell mateix i viceversa.
Acabes dient que els afiliats al sindicat hem de tenir plena llibertat per acudir o no a la manifestació....que algu ha dit el contrari?
En quant a que un es pot sentir -pel temps- tan identificat amb el partit o sindicat i considerar que aquests son seus i fins i tot no saber distingir on acaba i comença cada cosa, en si mateix pot ser que no sigue negatiu; alguna cosa semblant els/us passa als funcionaris que confonen/u l'empresa amb la persona alguna vegada per a be i moltes per a mal.

Tots en sabem d'aprofitar "el pas del Guadiana per Valladolid"

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Amic (o amiga) Cucafera. Veig que només t'has registrar per poder opinar sobre els comentaris dels altres. Jo sóc com sóc i no desmintiré les teves paraules. Crec que he estat coherent sempre. Cosa que d'altres no poden dir el mateix. Tu per exemple: pot fer alguna cosa més que sortir en defensa d'algú que es desqüalifica per ell mateix?