dissabte, 7 de juny del 2008

AL JOAN PANISELLO CERAMISTA

No és el primer cop que porto al meu blog la notícia de que un ebrenc ha publicat un llibre o ha fet alguna cosa digna de menció. Avui li ha tocat a Joan Panisello, gran artista, persona compromesa amb el territori i millor amic.
Llegeixo al Diari de Tarragona que aquest dies exposa al Tinglado 1 del Moll de la Costa de Tarragona una mostra de la seva obra que, segurament, representa tota la historia de Juanito com a ceramista ja que s’hi poden veure peces des de 1975 fins a 2006. Joan també podria fer exposicions de fotografia, una altra de les seves grans passions. La història de la lluita contra els transvasaments de l’Ebre recollida per la seva càmera ompliria molts milers de metres quadrats de paret.
Ara que Juanito està jubilat, segurament realitzarà projectes que abans no podia fer per manca de temps, ja que la docència li ocupava una bona part de la vida.
Aquest blog, comparat amb la seva pàgina web és quasi insignificant i humil, però no per això deixo de dir-li: Joan bona sort en el futur i que els teus projectes puguin ser realitat. Felicitats!