dijous, 19 de juny del 2008

CAMPANYA CONTRA LA DIRECTIVA DE 65 HORES

Com sabeu, la UGT de Catalunya rebutja la directiva del temps de treball que ha aprovat el Consell de Ministres de Treball de la UE que permet l'ampliació de la jornada laboral fins a les 65 hores setmanals -podeu consultar-ho a la web de la UGT de Catalunya (http://www.ugt.cat)- i que s'haurà de debatre al Parlament Europeu.
Per aquesta raó, l'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya ha posat en marxa una cibercampanya en contra d'aquesta directiva europea que consisteix en l'enviament automàtic de correus electrònics als 54 eurodiputats espanyols demanant-los el vot negatiu a la directiva, aprofitant el bloc www.hazteelsueco.org per a poder fer els enviamens. Si visiteu aquesta pàgina podeu omplir el formulari que trobareu a la dreta, o bé si el vostre lector de correu ho permet, només cal que ompliu el formulari que teniu aquí.

(Nota: No espereu confirmació d'enviament, el sistema integrat al mail, a diferència del de la web, no pot fer-vos una confirmació d'enviament).
El text que enviem als eurodiputats és el següent:
Señor/a:

Me dirijo a usted para pedirle que vote en contra de la directiva que amplía la jornada laboral hasta las 60 horas semanales. Como trabajador y ciudadano del estado que usted representa no podemos aceptar el atraso signficativo que supone volver a una situación respecto a la organización del trabajo y la jornada laboral de inicios de la industrialización. La flexibilidad laboral no significa que podamos retrotraernos a la época de las colonias fabriles y abandonar el contrato social que hemos construido los europeos. Espero que su voto sea negativo cuando se haga una segunda lectura en el Parlamento Europeo para rectificar las agresiones a los derechos fundamentales que realiza esta directiva.


Senyor/a:

Us envio aquest escrit per a demanar-vos que voteu en contra de la directiva que amplia la jornada laboral fins a les 60 hores setmanals. Com a treballador i ciutadà de l'Estat que representeu no puc acceptar el retrocés significatiu que suposa tornar a una situació de començaments de la industrialització respecte a l'organització del treball i la jornada laboral. La flexibilitat laboral no significa que puguem retrotreure'ns a l'època de les colònies fabrils i abandonar el contracte social que hem construït els europeus. Espero que el vostre vot sigui negatiu quan es faci una segona lectura al Parlament Europeu per a rectificar les agressions als drets fonamentals que implica aquesta directiva.