dilluns, 2 de juny del 2008

ERRADA A LA VEU DE L’EBRE

El setmanari de referència a l’Ebre porta una errada a la pàgina 15 del número 334, es a dir, el de la setmana passada. Segurament que aquesta errada ha estat fruït d’una documentació dolenta per part de la persona encarregada de revisar els arxius o bé al mesclar-se unes dades amb altres. L’article a dues pàgines parla de Gandesa un any després de les municipals. Al costat dret de la pàgina hi diu: L’històric i descriu de forma cronològica els diferents comicis electorals municipals a partir de 1979, les primeres eleccions a regidors que hi van haver després del franquisme. Així diu que l’independent Victor Pomerol va aconseguir l’alcaldia, gràcies als vots favorables de la UCD. L’any 1983, l’alcalde és Josep Pere Geira que derrota Pomerol gràcies a un pacte amb el PSC. El 1987, Geira treu majoria absoluta. El 91, guanya CiU i el 95, encara que CiU torna a guanyar un pacte de la majoria de partits de l’oposició fa que l’alcaldia es reparteixi entre els seus candidats. Entre aquests partits n’hi ha un que es diu RI. O sigui: Rapitencs Independents...
Però no estàvem parlant de Gandesa?
A partir de l’any 1999, efectivament, parla dels pactes postelectorals de la capital de la Terra Alta. I, evidentment, els altres anys amb Pomerol i Geira hauria d’estar parlant d’alcaldes de la Ràpita, no de Gandesa.
Està clar que jo podria posar-me en contacte amb la redacció de la Veu de l’Ebre i fer-los nota l’errada o bé escriure una carta al director amb el mateix sentit. Però no ho faré.
El motiu és que la Veu de l’Ebre, tot i ser-ne subscriptor va deixar-me de publicar perquè volia que els escrits fossin en “exclusiva” per al setmanari d’Arasa i Rambla.
Ja fa molt temps que no els envio cap escrit. Ni original, ni còpia, ni res de res. Quan creguin oportú canvia de política i la delicadesa de comunicar-ho, ja ho veurem, mentrestant seguiré com fins ara, enviant-ho a la majoria de premsa que no tenen cap problema en que hagi estat publicat amb anterioritat en un altre mitjà, encara que no sempre et publiquen, es clar!