dimarts, 9 de setembre del 2008

EL BARÇA ENS MENYSPREA

Qui em coneix sap que sóc del Barça. Però penso que, efectivament, l’actitud de Guardiola de no deixar acudir a Sant Carles de la Ràpita ni tan sols un jugador del primer planter, és menysprear els socis i aficionats de les Terres de l’Ebre i, fins i tot, del N de Castelló. El Barça, al nostre territori té un grapat de penyes que diumenge rera diumenge es juguen la vida per acudir a veure els seus ídols al Nou Camp.
Subscric fil per randa les declaracions de Miquel Alonso, alcalde de la Ràpita i bon amic. La Ràpita havia invertit 100 mil euros en acabar de condicionar els seu camp amb la finalitat de poder donar cabuda tota la demanda, així com per poder oferir els dos partits de la semifinal per televisió.
A més a més de l’alcalde, el president de la Rapitenca i el president de la penya barcelonista Joan Gamper s’han expressat de forma similar, molestos per la decisió de l’entrenador del primer equip.
Jo proposo boicotejar el partit i no seguir-lo per TV3. Ja sé que molts direu que hi te que a veure TV3... Els patrocina, no? Evidentment serà una cosa testimonial, però al menys que hi hagi una constància del nostre desencís.
I per aquell que vagi a veure’ls al camp de la Devesa, que no s’ho prenguin malament amb el Barça Atlètic. Els “nanos” no tenen cap culpa del que ha fet Guardiola.
I sóc del Barça... Us imagineu que diran els del Madrit o els periquitos?
Potser un altre tema és la conveniència o no de fer jugar unes semifinals de la copa de Catalunya en aquestes dates on, la majoria de jugadors estan convocats amb les seves respectives seleccions. Crec que la Federació Catalana de Futbol hauria d’estudiar-ho i, possiblement, de cara la propera edició, fer-ho en unes altres dates. De totes formes possiblement el tema seria si mantenir o no i en cas de dir que sí, la conveniència o no de jugar amb els equips de la primera divisió espanyola.
Mirant-ho bé, el Barça i en menor mesura l’Espanyol, en la seva manera d’actuar fan un menyspreu a la competició.
Aquest any, el mal ja està fet, caldrà esmenar errors de cara l’edició del proper any!