diumenge, 22 de febrer del 2009

EL PASSAT I EL FUTUR SEGONS GABILONDO I EL DIARI EL PUNT

I que ningú ho interpreti malament. Encara que les notícies de Cuatro són per a Gabilondo una “prejubilació” d’un professional de la ràdio que va ser durant molts d’anys líder d’audiència amb el programa “Hoy por hoy” de la cadena SER i que, es suposa que al final “crema” i que el punt amb l’estrena de la nova web aquesta propera setmana (de moment les notícies encara s’han de llegir a Vilaweb, ha fet una aposta clara cap a un canvi d’imatge i per millorar els continguts informatius, la cosa, no va per aquí...
Iñaqui Gabilondo, la setmana passada, mentre parlava de la trama d’interessos del PP, va dir: “entre els anys 203 i 206”. Òbviament volia dir entre 2003 i 2006. Segurament, qui va escriure les noticies que després els hi surten a la pantalla, va ometre un “0” i ell ho va llegir de forma literal sense adonar-se’n del que dia. Al cap d’uns dies sortia a “l’APM” de TV3 com no podia ser d’una altra manera.
En canvi el Punt d’avui fa “l’operació inversa”. Dóna una notícia i pareix que ho faci amb “clau de futur”. A la pàgina 17 hi ha un articles firmat per la periodista Imma Merino titulat “Com fer presents els absents?" Hi surten dues fotos dels germans Germano. A la primera hi apareixent quatre i és de l’any 1969. Mentre que a la segona n’hi apareixent només tres i és del any 2206 (!). No m’estranya que al menys un ja estigui mort i els altres deuen de ser una família molt longeva ja que, si els 2206 encara hi viuen tots tres, tindran uns 250 anys!

3 comentaris:

Carol aird ha dit...

El peu de foto, evidentment, va ser una errada. Però no sé si s'ha de fer broma sobre els "desapareguts" de la dictadura argentina (o d'altres)
Atentament. Imma Merino

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Imma, si creus que jo faig broma dels desapareguts, és que no em coneixes. Faig broma de l'errada, que, evidentment, és el que era, no feia falta remarcar-ho, Per a que vegis, et diré que des de fa més de 10 anys sóc soci d'Amnistia Internacinal i des de fa uns 3, també d'ACNUR. Creus que amb aquestes conviccions puc fer borma sobre els desapareguts per les dictadures d'Argentina o Xile, per posar dos exemples?

imma ha dit...

Ja m'ho imagino que la teva intenció no era fer broma sobre els "desapareguts", però, bé, resulta que vas comentar el peu de foto (que no vaig escriure, però podia haver-ho fet, com qualsevol que pot equivocar-se) i, en canvi, no vas fer cap comentari d'un article en què parlava d'aquest treball tan colpidor del fotògraf Germano sobre els desapareguts... En tot cas, no era la meva intenció fer-te entendre que no crec que poguis tenir sensibilitat pel tema... Salut i llibertat!