dimecres, 11 de març del 2009

CIRCUIT SALUDABLE


Aquesta setmana ha quedat instal•lat a l’avinguda Aragonesa d’Amposta, la que va des de la rotonda de la Castellania a la del “bou”, al darrera mateix dels jutjats, un circuit saludable.
El cap de setmana passat ja va anunciar-ho la Veu de l’Ebre, però el situava al passeig Canal, malgrat que la informació que se’ns havia donat des de la regidoria de Serveis, era precisament que s’emplaçaria allí on finalment ha estat.

Vaig recomptar el nombre d’aparells i foren 8 els que, finalment, estan llestos per a ser utilitzats. Ara només cal esperar que la iniciativa sigui un èxit.
La veritat és que la instal•lació d’aquests aparells és una bona idea que, en les passades eleccions municipals, algun grup ja portava al seu programa. Ara que la població envelleix més, cal donar-los solucions per a que puguin fer exercicis complementaris al de caminar. Així, si per on és costum veure gent caminant, hi poses aparells de gimnàstica, estaràs posant a l’abast dels ciutadans els instruments necessaris per a fer una activitat sana. Sempre i quan segueixin les instruccions i no abusin de la seva utilització.

Només cal esperar que la iniciativa tingui continuïtat. Hi ha altres indrets a la ciutat on també seria convenient la instal•lació d’aparells de gimnàstica.
M’han comentat que a la ciutat de Roquetes també n’hi ha a la vora del casal de jubilats, propers a la carretera del Mas de Barberans i la Sénia.
Només cal que els vàndals els respectin, a pesar que m’han dit que són a prova d’actes incívics.

2 comentaris:

Neus Pons ha dit...

Me sembla una gran idea, encara que potser hagués sigut més apropiat posar-los a la zona del canal, on van a fer esport la major part de població i és on hi ha més espais verds ("futur" parc, canal, riu,...). Sempre és millor posar les infraestructures on les utilitze el major nombre de gent possible.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Diu ta tia que al passeig del Canal ja n'hi van haver fa 26 anys i que al final es van robellar de no utilitzar-se.
Ja dic que se'n haurien de posar més.