dissabte, 2 de maig del 2009

VIDAL-QUADRAS VISITA LA FIRA DE LA GALERA


La “sorpresa” de la visita a la XVI Fira de la Terrissa de la Galera ha estat trobar-me amb l’Alejo Vidal-Quadras i tot un seguici de càrrecs i militants del PP de les Terres de l’Ebre. Unes passes més enrera anava un regidor d’ERC que per espantar els mals esperits portava un clauer amb una “estelada” i, de tant en tant, la tocava. Jo li he dit que “no s’apropés molt, ja que el virus que portaven podia ser més contagiós i maligne que el de la grip “A” o del porc mexicà”.
Però el que és més greu, és que, segons els regidors d’ERC, no se’ls havia informat de la visita. Cal recordar que a la Galera hi ha un pacte de govern entre el PP (que té l’alcaldia en la actualitat en la persona de Blanca Duré) i ERC (que obtindrà l’alcaldia quan s’arribi als 2 anys de legislatura)
Vidal-Quadras és vice-president del Parlament europeu i membre del Grup Popular Europeu. Encara que català d’origen, milita a Madrid i ha demostrat al llarg de la seva trajectòria política un anti-catalanisme prou accentuat. En les properes eleccions al Parlament Europeu que tindran lloc el 7 de juny, formarà part de la candidatura del PP. Així que podem afirmar que, avui, per la Galera, estava fent precampanya política.

Entre els acompanyants, a més a més dels regidors de la Galera, he pogut veure a Juanito Bertomeu, diputat al Parlament de Catalunya, la Isabel Salas, regidora de l’ajuntament d’Ulldecona i altres càrrecs del territori.
Evidentment, he tingut cura de que a les fotos no sortís cap d’ells. Així, hi ha una foto que s’intueix que algú s’està dirigint als assistents, però no és veu qui...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que trist, fer una foto on algú parla i no es veu la persona que és. Per això no cal que la publiquis. Penós, en serio!

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Anònim, has pensat per un moment que el que jo volia és mostrar la pancarta del darrera? És veritat que, posats a fer la foto vaig preferir que no sortís Vidal-Quadars. Però estaràs d'acord amb mi que al meu bloc publico el que vull i no cal que sigui "políticament correcte".
Abans de fer "judicis de valor", t'ho podies pensar dues vegades...