dilluns, 20 de juliol del 2009

ESCAMPANT MERDA


Avui la “popular” Rita Barberà, alcaldessa de València ha volgut sortir al pas de les informacions que donaven ahir dos mitjans del grup PRISA: el diari el País i la Cadena SER. Segons l’alcaldessa, “Els regals que deu de rebre el president del govern “tenen que ser més grans i més cars” que els que ella rep... Si té proves del que diu, que les aporti i si no en té, que assumeixi la seva responsabilitat!
Només fa uns dies, Rita Barberà ja ens sorprenia quan comparava els regals en forma de “vestits” (trajes) que van rebre diversos companys del seu partit a València (entre ells l'honorable -potser ara menys-) Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana) i les anxoves que li regalava el president de Cantàbria Miguel Ángel Revilla al president del govern espanyol Rodríguez Zapatero.
Segons les informacions del mitjans del grup PRISA, la Barberà va rebre regals de la marca Louis Vuitton. Aquesta informació s’ha obtingut dels enregistraments que va manar fer la policia amb ordre judicial (sinó no serien legals i el jutge les desestimaria) a Álvaro Pérez (“alias el bigotes", el representant de Francisco Correa (el cap de la trama Gürtel) a València.
L’alcaldessa també ha anunciat que presentarà querelles criminals contra qui “els seu advocat cregui oportú”. Encara que els “populars” creguin que hi ha una conspiració contra ells dels del grup PRISA i el propi govern d’Espanya, cal pensar que la querella anirà dirigida a qui, presumptament, hagi pogut filtrar aquest notícia a la premsa i que, evidentment, seria algú que treballa en seu judicial. Encara que crec que també pot anar dirigida als mitjans de PRISA per haver-la difós. És allò que es diu “matar al missatger”.
Què serà que la “bèstia” quan es veu acorralada només pensa en presentar querelles criminals i veu conxorxes per tot arreu?
Si s’acaba descobrint tot l’entramat (de fet només cal que hi hagi una sentència en ferm, perquè pareix que la trama sigui prou clara...) no sé exactament la pena que se’ls deuria d’imposar, però penso en dues coses. La primera que se’ls inhabilités a per vida per a tornar a ocupar qualsevol càrrec públic (encara que només fos d’assessor) i segona que se’ls obligués a retornar tot el que han cobrat il•lícitament, encara que fos en forma de regals. I si fos impossible poder recuperar els diners que, presumptament haguessin pogut cobrar, que se’ls condemnés a fer treballs per a la comunitat fins que haguessin liquidat l’import de tot l’obtingut, ja fos en diners, ja fos en regal.
I això va per a TOTS. I remarco la paraula “tots”.

(La fotografia és del diari el Punt)

4 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Necessiten fer soroll, molt de soroll!! Per que es del tot necessari que la cosa quedi en quatre tratges i quatre bolsos de diseny, necessiten que hom només vegi’m l’escuma que es forma a la copa per a que no puguem veure que es el que realment s’hi amaga a dins, si cervesa, cava o m....

Cucafera ha dit...

Peró clar.....el soroll realment qui el fa, ells "simulant" defensar-se i fent-se els víctimes o els que dia si dia també treuen als diaris i ràdios ( en aquesta ocasió una radio i un diari, en altres, altres ràdios i altres diaris) les bosses, els vestits o les anxoves, i la resta que?. Si existeix que surti i a la garjola, com va anar Sala, per cert; i sinó no en cal tanta de comèdia. L'únic que pot passar es que aparegui la llista de tots els polítics que han rebut alguna botella de vi o pernil i aquí no quedara ningú, començant per regidors de poble, clar.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

El que no poden fer els mitjans de comunicació és no donar la notícia quan creuen que la hi ha. I tu saps que no és el mateix acceptar una ampolla de vi o unes llaunes d’anxoves que altres tipus de regals esperant alguna cosa a canvia que sol ser en forma de suculents contractes on s’hi guanya molts diners!

Cucafera ha dit...

No t'enganyis, els mitjans de comunicació ( uns mes que altres, potser si )donen les noticies en funció dels seus interessos, no dels ciutadans, i sobre tot les donen QUAN els interessa.
Per altra part, torno a dir el d'abans: que es demostri que hi han contractes a canvi dels "trajes" o bosses i acabem.
Ah, de vi i pernils n'hi ha de mes cars que de bosses i vestits.
No cal dir que amb el que dic no estic justificant ni els regals ni al qui els rep.
Dic el que dic.
Tornant als mitjans.......Es casualitat que uns mitjans parlen de l'apoderada d'una empresa que ha rebut subvencions de la Junta d'Andalucia i altres de "trajes"?.