dilluns, 21 de setembre del 2009

IDEES IMAGINATIVES PER A SUPERAR LA CRISI XIII


Si acostumeu a veure TV3, potser sabreu que després del Cor de la Ciutat, el culebró que fan cada migdiada, des de divendres fan un programa nou que porta per nom, precisament “Divendres”. Aquest programa d’entreteniment amb entrevistes, música, etc. i al que es pot assistir com a públic, està conduït per Xavi Coral i Espartac Peran.
Avui Xavi Coral ha donat la notícia. A Saragossa hi ha una tenda de roba que fan els mateixos modelets que acostuma a portar la princesa Dña. Letizia. Es veu que amb acabats molt bons. Suposo que el més difícil és aconseguir els patrons, encara que hi ha bons professionals que te'ls deuen de treure de seguida.
Encara que no seguiu gaire la premsa del cor, potser us heu assabentat de la Leti és la dona més elegant del món (jo ho he vist a la pàgina del Yahoo quan vull entrar al correu) Així no es d’estranyar que la seva imatge “vengui” i si a sobre tens una bona figura i vols anar elegant, pot anar a Saragossa a comprar un d’aquest modelets. Això si, una mica passats de moda, ja que la princesa ja fa un temps que els ha lluït!