dimarts, 3 de novembre del 2009

POSAR ORDRE AL PP


Aquesta era la tasca que havia de fer Rajoy a l’executiva d’avui al PP. Vol evitar més incidents públics entre els seus “quadres” i diu que no tolerarà cap acte d’indisciplina més... Evidentment, està per veure.
Sense anar més lluny ja n’ha tingut un. El d’Esperanza Aguirre que no ha acudit a la reunió de la comissió executiva nacional perquè “ho ha volgut” (en paraules textuals de la pròpia Dña. Esperanza)
I mentre Rajoy segueix com estava o sigui, sense atrevir-se a fer més neteja i posar la casa potes en l’aire si cal, per sobre dels seu cap vola una de les gavines mares: la d’Aznar.
Ja fa dies que s’està parlant d’u n possible retorn del qui va ser president del govern a la política activa. MAR (o sigui, Miguel Ángel Rodríguez) que va ser portaveu del seu primer govern, va per aquestes tertúlies televisives demanant el seu retorn. I no és que jo les miri, però llegeixo el que publica la premsa després i me’n assabento.
Aznar tornaria per dos motius molt clars. El primer per posar ordre intern dintre del seu partit i segon, per poder tornar a governar España i treure’ns de la crisi econòmica.
Posem-nos a tremolar! Quan els petits grans dictadors de la dreta espanyola arriben al poder és que les esquerres (el conjunt de les esquerres) alguna cosa no han fet bé.
Quan algú que ens va posar dintre d’una guerra il•legal contra l’Iraq, que va retallar les prestacions socials, etc. vol tornar a governar és que veu que hi té possibilitats reals de poder-ho fer.
I tal com està el clima polític actual, amb un gran desencís per part de bona part de la població, no hi hauria res d’estranyar. L’extrema dreta populista que representa Aznar podria tornar a agafar les regnes d’Espanya. I aquest segon cop encara seria molt pitjor. I no és broma!!