dijous, 4 de febrer del 2010

SUSPESA UNA COMISSIÓ INFORMATIVA PER INCOMPAREIXENÇA DEL PRESIDENT


Aquest matí a ¼ de 10, estava convocada la comissió informativa d’Esports i Joventut de l’Ajuntament d’Amposta. Per aquest hora quasi tots els integrants ja hi eren presents: 3 regidors de l’oposició, 4 tècnics de la regidoria i la secretaria de la comissió. Una mica més tard, abans de 2/4 de 10, ha arribat l’altre membre de l’oposició que mancava disculpant-se de que s’havia equivocat d’hora. Total 10 persones.
La secretaria ja havia anunciat que dos regidores de l’equip de govern s’havien disculpat per motius particulars, mentre que el quart regidor de CiU, responia a una trucada de la secretaria, dient-li que, de moment, no podia assistir. Del president no se’n sabia res, ja que no responia a les trucades.
Finalment, a ¾ de 10, els regidors (2 de ERC i 2 dels PSC) decidíem deixar d’esperar i abandonàvem la sala Sant Jean de la Ruelle. Al començar a baixar ens hem trobat amb la regidora de Cultura i Festes (una de les que s’havia excusat) i estava disposada a presidir la comissió. Però en tornar a la sala on s’hauria d’haver fet la reunió, alguns dels membres s’han negat amb rotunditat.
Què li ha passat al regidor responsable? És una pregunta de difícil resposta.
Des de l’ajuntament, a les 9:58 se’ns ha remés un correu electrònic convocant-nos per a demà a les 11. Si tenim en compte que a les 11:30 tenim un comissió d’ensenyament, i que les de Joventut i Esports solen allargar-se més enllà de la ½ hora, hom preveu un matí molt atapeït.
Al correu també se’n diu que el regidor “ha patit una urgència”. Ara que cadascú pensi el que vulgui. És evident que qui es retarda pel dematí, la primera cosa que penses és que s’ha adormit.

AVÍS. Avui vull aprofitar l’ocasió per a donar un avís a tots aquells “convenients” que fan de “policia política” per als qui es pensen que són “els amos d’Amposta” que de tant en tant solen deixar-me “recados” a mode de comentaris al blog. El hi he de dir que estan perdent inútilment, ja que cap d’ells serà publicat i llàstima el temps que perden podent-lo emprar per una altra cosa, segurament molt més profitosa. I si esperen que, al menys ho llegeixi, els hi diré que jo no tinc tant de “morbo” com ells (o elles) i només adonar-me del sentit del text i, també, en veure que no és un dels habituals seguidors, ja l’esborro.
Perquè s’ha de tenir molt de morbo entrar a llegir els escrits d’un blog que saps bé que no dirà res a favor d’ells i si molt en contra. Però suposo que per alguns d’ells (o elles) és una de les feines que els hi ha encomanat la “ma que els hi dóna menjar”.
El cert és que no sé exactament el que pretenen. Fa més de 10 anys que estic criticant el comportament autoritari (quasi feixista) de qui ens governa la ciutat. Primer amb cartes a diferents mitjans de comunicació (inclòs el pamflet anomenat Revista Amposta que, de vegades, em censurava no publicant els escrits) i després, des de que em vaig crear el blog a Internet, deixant comentaris de tota mena pel seu desgovern, deixadesa de la ciutat, etc.
Ara, com fa 10 anys, em deixen els comentaris amb noms ficticis i inicials. El cert és que, en aquest sentit, no han prosperat gaire, ja que aquest ha estat sempre el “modus operandi” de qui voldria silenciar les veus crítiques amb Convergència d’Amposta.
Potser abans eren els pares i ara són els fills però demostren ara i abans que per a ser ampostí has de combregar amb “el pensament únic” que, sovint, se’ns vol imposar.
Salut, força, república i a baix el mal govern!!