dimarts, 23 de març del 2010

DIA D'INAUGURACIONS


Avui a Amposta no ha vingut Jordi Pujol, ni tampoc el seu successor Arturo Mas, ni la Marta Ferrusola, ni Oriol Pujol Ferrusola (l’hereuet) ni tant sols Felip “Fuig”, el padrí dels botiguers de l’Ampolla, ni tampoc Josep Poblet, el president de la Diputació i la persona que més “volta” per la província perquè, a sobre, és el cap de llista de CiU a les properes eleccions autonòmiques.
Avui a Amposta s’han inaugurat les remodelaccions d’alguns carrers, entre ells el carrer Verge del Pilar, la reforma del qual ha estat pagada amb diners “del pla E de Zapatero”.
Per això l’alcalde no ha convidat ningú en una mostra més de descortesia i deslleialtat institucional de les que ja ens té acostumats.
Avui a Amposta les inauguracions les ha fet l’alcalde, acompanyat pels seus regidors i alguns membres de l’oposició. No tots, ja que alguns, a la mateixa hora que es feien les inauguracions estàvem treballant.
Quan la Generalitat “era seva”, la inauguració de qualsevol obra finançada des de Barcelona, era l’excusa perfecta per desplaçar-se els polítics de CiU a les Terres de l’Ebre i fer campanya. Què. en definitiva, per això serveixen les inauguracions, no ho negaré.
L’alcalde s’hagués pogut lluir igualment encara que hagués convidat a algun representant de l’administració central, però no ho ha fet. Ell sabrà el perquè...