dijous, 8 d’abril del 2010

MESSI I EL MADRID


Si heu escoltat les declaracions que han fet els diferents jugadors dels Madrid (Casillas, Guti...) Cap d’ells accepten que Messi sigui, ara per ara, el millor jugador del món. Casillas parlava de Xavi com el millor jugador del Barça, entre altres coses, perquè és “amic seu”. Mentre que Guti deia de Messi que és el jugador més determinant de Barça, però que també hi havia grans jugadors com el mateix Xavi, Iniesta, Álvez, Pedro, Bojan... Eviten usar cap adjectiu superlatiu per a qualificar el petit davanter argentí.
Des del meu punt de vista, això és així perquè el Madrid té grans jugadors, Kaka, Benzemá, Xabi Alonso... Però entre tots hi destaca Cristiano Ronaldo, un jugador comprat per Florentino a preu d’or i com a “millor jugador del món”. Voler-lo “rebaixar” a “segon” jugador del món és anar en contra del seu propi president.
De totes formes, davant de l’evidència (per joc i gols) els reconeixements a Messi arriben d’arreu del món. Si els del Madrid no ho volen veure, és el seu problema.