dimecres, 29 de desembre del 2010

DEL PINO DIMITEIX COM A DELEGAT DE LA FCF


Efectivament, el tortosí Joaquín E. Del Pino ha dimitit avui com a delegat territorial a les Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Futbol, juntament amb 14 directius més.
La notícia la feia pública avui mateix el encara president de la FCF Jordi Casals que porta al càrrec menys de dos anys. Ara caldrà convocar eleccions abans de 3 mesos.
Abans de les festes de Nadal, del Pino, company de treball i bon amic, ja em va explicar les desavinences al si de la junta directiva de la FCF que serien degudes a que “alguns dels membres de la junta ignoren totalment els equips més modestos”.
Del Pino que va ser vicepresident del Tortosa amb Bonfill i Lluesma, va dir que el no era el seu cas, ja que ell ara no és directiu de cap equip, però sí el d’altres vocals que pertanyen a juntes directives d’equips dels anomenats modestos. “No sé com ho permeten”, em va sentenciar.
Suposo que la dimissió s’ha fet pública avui perquè no es volia entorpir la gran festa del futbol català con és el partit anual que juga la selecció catalana, en aquest cas contra Hondures a qui va guanyar per 4-0.

2 comentaris:

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Company, mira el rellotge que tens a peu de pàgina, doncs va una hora avançat. Ja sé que als ampostins us agrada anar sempre per davant, però no cal que avanceu l'hora ;-)

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

És que no és automàtic. Sempre em passa el mateix. Gràcies per avisar-me.