dilluns, 7 de març del 2011

AMB 5 ANYS DE RETARD


Al ple de dilluns passat, l’equip de govern va rebutjar una moció presentada pel PSC on es demanava que "en el futur", quan hi hagi obres que afectin zones comercials d’Amposta (com les que s’estan efectuant ara als carrers Miquel Granell, Mare de Déu de Montserrat, avinguda de Santa Bàrbara, etc.), s’habiliten mesures destinades a facilitar l’aparcament dels veïns i dels hipotètics clients dels comerços de la zona. Una d’aquestes mesures podria ser “la gratuïtat de la primera hora d’estacionament”. La moció recordava que ja hi havia precedents, com quan es van fer les obres d’arranjament del pont penjant a l’avinguda Alcalde Palau.
Incomprensiblement, l’equip de govern va rebutjar la mesura que també comptava amb el suport del grup d’ERC.
La passada legislatura, l’equip de govern que encapçalava l’avui senador espanyol, tenia per costum aprovar-nos les mocions, però després no les posava en pràctica. De tant en tant, és cert, ens en rebutjava alguna. L’actual equip de govern ens ha desestimat la majoria que hem presentat en aquests darrers quatre anys.
Fa unes setmanes, la brigada municipal va començar les obres d’arranjament dels murs que hi ha a l’avinguda de Santa Bàrbara, entre els carrers Murillo i Amèrica. Pel que es pot apreciar, es tracta d’un arranjament “integral”, ja que afecta a les jardineres; també les baranes metàl·liques i, cal suposar, d’ altres elements ornamentals que hi puguin haver. Cal esperar que, al final, es tornin a plantar flors a les jardineres per a millorar-ne la ornamentació.
Sabeu quan va que el PSC va presentar una moció demanant-ho? La legislatura passada! Ja ni me’n recordo del ple, però farà al menys 5 anys! Prova concloent de que, efectivament, feien cas omís de els nostres mocions. I ho férem a petició dels veïns de la zona que veien com aquell espai s’anava degradant poc a poc.  
Ara l’equip de govern, presentarà aquest obra amb “bombo i platerets”, com en ells és habitual. De fet, ja han anunciat el començament de les obres, que per la marxa que porten encara duraran unes quantes setmanes.
Això sí, segurament estaran llestes abans de les properes eleccions i el senyor alcalde les inaugurarà amb tota la cerimònia que comporten aquest tipus d’inauguracions.