dimarts, 19 d’abril del 2011

EL PSC D’AMPOSTA CELEBRA LA DIADA DE “SANT JORDI”


Fa un parell d’anys, el PSC d’Amposta va ser pioner a l’hora de muntar una paradeta de venda de llibres de temàtica política la jornada de Sant Jordi que es ve celebrant en els darrers anys a la zona del castell. Després ens imitarien altres partits polítics.
Aquest any tampoc ha faltat a la cita. Així, a part dels llibres, els socialistes ampostins, encapçalats pel seu alcaldable Antoni Espanya, oferien roses a la gent que s’apropava a la seva carpa. També la publicació de l’agrupació, “Quatre Cantons” i altre tipus de material permès en aquesta època preelectoral.
Aparentment l’èxit de públic ha estat inqüestionable. L’estona que he compartit amb la resta de candidats, la zona del castell es veia prou animada. Adam Tomàs, l’alcaldable d’ERC m’ha dit que s’ha animat quan han començat a arribar les bandes juvenils de les dues agrupacions musicals d’Amposta: la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica. 

Malgrat tot, al públic assistent no se’ls veia portant llibres i roses a la ma. Bé, les de paper que donava el PSC, sí, però de naturals poques... Els estudiants de l’institut Ramon Berenguer IV que n’estaven venent, finalment han hagut d’entrar al recinte per oferir-les al públic.
No sé si hi hauran dades oficials de venda, però crec que tal com jo ho he vist, la jornada d’avui ha estat un fracàs. Segurament perquè no era el dia que tocava.