dimarts, 3 de maig del 2011

EL BARÇA A LA FINAL DE WEMBLEY

Mourinho dirà que, amb 11 contra 11 el Barça no els pot guanyar. Però jo dic de Mourinho que és un poruc i a sobre fa totes les trampes que pot, es igual si li deixen fer o no.
Si el Madrid hagués jugat sempre com ho ha fet avui, no sé si s’hauria pogut classificar, però els aficionats al futbol haurien vist una altra mena d’espectacle, sense cap mena de dubte molt més interessant i bonic.
Però l’essència de Mourinho ho ha impedit i, afortunadament, la sort també ha impedit que, avui, uns quants jugadors del Barça, a part de Piqué, no hagin acabat lesionats.
Quan el Madrid s’ha vist amb un gol en contra, el joc s’ha embrutat. Si a la primera part només Carvalho ha vist una targeta groga merescuda per aturar de forma violenta a Messi, a la segona part (i no dic cap disbarat), algun jugador se’n hauria pogut anar tranquil·lament al vestidor expulsat amb dues targetes grogues, com per exemple Marcelo o Adebayor. I menys mal que no estava Pepe...
Per la televisió s’ha vist com el capità del Madrid Casillas, en un parell de vegades, es donava cops a la cara indicant (suposo) la poca vergonya de l’àrbitre per no xiular faltes contra el Madrid que ell es pensava que ho eren i en contra del seu equip que pensava que no. Afortunadament les diferents repeticions, la majoria de les vegades, han donat la raó a l’àrbitre.
En quan als comentaris en català a la retransmissió de TV1, al meu parer, molt encertats i força imparcials. Si els del Madrid han seguit el partit amb el nostre idioma, no podran reprotxar-los res.
L’1 a 1 final, ha estat un resultat del tot injust. El resultat hauria d’haver estat d’un 3 a 1, per joc i per oportunitats. Però com diu el tòpic, “el futbol és el futbol” i no sempre passa els que ens agradaria o el que seria més lògic.
De totes formes, en el conjunt de la eliminatòria el Barça ha estat molt superior al Madrid i mereixedor d’estar a la final. Segurament els del Madrid no ho veuran així, però per aquest final de temporada, l’única il·lusió que els quedarà ja serà pensar amb els fitxatges milionaris que tornarà a prometre Florentino Pérez en un nou projecte on, segurament, no hi serà Mourinho, el gran culpable d’haver fet fracassar estrepitosament el Madrid. Que no busquin culpables fora, que els tenen a casa i tots sabem qui són.
Felicitats barcelonistes. Força Barça i ara a esperar el dissabte 28 per veure si es pot guanyar la final de Wembley, segurament contra el Manchester United. 

El partit
A gaudir del moment!!!