dimarts, 17 de maig del 2011

LES ELECCIONS A AMPOSTA. 2n DIA DE MERCAT



Au, tornem-hi què això s’acaba!
Avui ple, el darrer de la legislatura. Bé, en quedarà un per aprovar l’acta del d’avui, però, llestos!! Després, mercat. És el que toca dimarts. La majoria de grups estam pels voltants del mercat central, allí on es celebra el mercat setmanal. Un altre cop ERC, CiU, PxC, nosaltres... I avui també els d’ICV-EUA.
Cada dia que passa queden menys dies per al 22. La campanya s’intensifica i, la força que actualment governa l’ajuntament utilitza tots els mitjans al seu abast per mirar de donar la volta a unes enquestes que no li són gens favorables...
Segons sembla avui s’han reunit amb la junta de la Lira i com que es veu que la promesa del dia de l’assemblea general de l’entitat no es pot complir (50.000 euros per a finançar l’escola de música –si us vaig dir 60.000, era una xifra errònia-), ja que una quantitat així necessita ser aprovada per l’executiu, ara se’ls ha dit que 49.500! Segons sembla, quan és menys de 50.000 no cal fer-ho. Ja sabeu allò de “Mucho prometer hasta meter y después de haber metido, nada de lo prometido...”. 
Quan ja havíem marxat els altres grups, els membres del PSC que encara quedàvem hem entrat al mercat a repartir la nostra “bossa electora”. Una bossa més carregada de treball i d’esperança que res, ja que a part de les paperetes, només conté uns caramels, un resum del programa, l’última edició de la nostra revista “Quatre Cantons” i les paperetes per a votar-nos diumenge. Que no sigui excusa dir que no les han rebut. Si algú vota un altre partit, perquè no ha rebut les nostres, serà mentida, ja que, a part de donar-les en ma, s’han enviat per correu als respectius domicilis dels ciutadans i ciutadanes i, també, diumenge als col·legis electorals podran trobar-les!
Ànims, diumenge tots a votar. Després no valdran lamentacions. Ara és l’hora del canvi, de donar–li un tomb a “Amposta”.