dilluns, 9 de maig del 2011

LES ELECCIONS MUNICIPALS. LA PUBLICITAT DE PxC


 
Si a casa us arriba un sobre com aquest, on només hi fica que és “propaganda electoral” sense indicar-ne la procedència, es a dir, el partit polític que hi ha al darrera, ja us informo que és de Plataforma per Catalunya (PxC), el partit xenòfob que lidera Josep Anglada, exfalangista i ex Fuerza Nueva.
Sembla ser que la publicitat va destinada als més joves, ja que dels 3 que actualment som a casa només l’ha rebuda el meu fill.
Si bé ja ha votat dues vegades, és la primera vegada que ho podrà fer-ho a unes municipals. Jo pel meu fill no tinc cap mena de por, ja que té les idees força clares, però potser hi ha joves que no les tenen tant i, segurament, seran molt més receptius a segons quins tipus de missatges.
Com ho he esbrinat? No us cregueu que he obert el sobre, simplement l’he mirat a contrallum. M’ha costat, però finalment he descobert el “remitent”.  

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Qualsevol dia tindrem la nostra pròpia "noche de los cristales rotos" gràcies als nazis com aquests. Llavors però, ja serà massa tard i tornarem a veure com la història es repeteix. No entenc com, en aquest pais que anomenem democràtic, no es prohibit fer apologia (encara que sigui subliminal) del racisme i la xenofòbia (feixisme, al cap i a la fi). Mentre, d'altres partits han hagut d'esperar fins a la mitjanit del dia 5 per saber si es podrien presentar a les eleccions tot i que acomplien amb tots els requisits legals per poder-ho fer.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Cert, Amable. Si s'ha il·legalitzat l'entorn de Batasuna quan de vegades només hi ha hagut "sospites", perquè no s'il·legalitza també als hereus del franquisme. Potser perquè caldria il·legalitzar el PP?