dimecres, 4 de maig del 2011

LES MUNICIPALS A AMPOSTA. EL PSC VISITA ELS COMERÇOS I ALTRES TEMES ELECTORALS

Aquesta tarda m’he trobat amb Antoni Espanya, cap de llista del PSC i les números 4 i 5, Jenny Facerias y Judit Ventura respectivament fent campanya per diversos establiments d’Amposta. Quan els he vist entraven a una joieria del carrer CARASOL (no carrer Sol com sé sol posar erròniament)
Però de la seva presència a la zona ja me’n havia informat un altre comerciant del carrer Sant Josep on havia acudit juntament amb la meva dona per a comprar diversos complements per a la III festa del Mercat a la Plaça que s’ha de celebrar el cap de setmana del 13 al 15 de maig, jut el d’avanç de les eleccions municipals.
La visita als comerços era per a lliurar als comerciants la revista Quatre Cantons, la que edita l’agrupació local del PSC que, en aquest cas, contenia la part específica del programa amb les mesures que es volen portar a terme per impulsar el “comerç de proximitat”.
He aprofitat per a preguntar-li al candidat si l’agrupació local de CiU no havia incomplit la normativa electoral en posar aquests dies la foto del seu cap de llista en diverses cartelleres de la ciutat (mupis) La resposta ha estat afirmativa i m’ha dit que, aquest fet, ja s’havia denunciat davant la junta electoral de zona. Segons pareix, mentre a Tortosa ha estat el PSC qui ho ha denunciat, en el cas d’Amposta ha estat ERC.
També referent a CiU, en passar per davant del seu local electoral, obert expressament durant aquest període electoral també al carrer Sant Josep cantonada amb l’Alcalde Palau, he pogut veure per uns instants un vídeo on hi sortia el seu cap de llista (actuant com alcalde) fent una visita d’obres, ja que l’acompanyava el cap de la brigada municipal.