dissabte, 14 de maig del 2011

LES MUNICIPALS A AMPOSTA. TOT SEGUEIX IGUAL (TORTOSA-2, AMPOSTA-0)


Aprofitant el marc de la festa del Mercat a la Plaça, avui podia ser el dia en que el President de la Generalitat Arturo Mas es “deixes veure” per la nostra ciutat. Pareix que no ha estat així.
El que sí que sembla que ens ha visitat és “l’altre” President, en Pujol, gran amic del senador espanyol.
Quan marxava aquest matí cap a la inauguració de la festa vestit com cal, és a dir, com l’ocasió “manava”, davant de mi anava tota una família vestida amb els vestits típics ampostins de principis del segle XX. Els he reconegut immediatament. En arribar a la seva altura i després de les salutacions inicials m’han dit que avui venia Jordi Pujol a “fer un dinar” amb els empresaris. Pels que sembla ha estat un acte de partit, ja que els portaveus dels partits de l’oposició a l’ajuntament (PSC i ERC) no han estat convidats.
L’altre dia, en veure la falca publicitària de CiU, i al no veure l’expresident, vaig exclamar: “Mira! Ja no surt el Cid Campedador”. Però veig que a Amposta encara el fan servir per a que els “ajudi a guanyar les batalles”.
Segons sembla, el President actual vindrà aquesta propera setmana (concretament dijous dia 19) per assistir al míting que farà la formació nacionalista. No deixa de ser curiós que la primera vegada que visiti Amposta Arturo Mas com a president ho faci en un acte de partit i no en un d’obert a la ciutadania en general.
Si les circumstàncies foren unes altres i la situació a l’inrevés, segurament ens tractarien de sectaris...
Així, a partir de la propera setmana, el resultat s’acurçarà: 2-1.