dimecres, 4 de maig del 2011

MODIFICACIONS CIRCULATÒRIES A AMPOSTA

L’amic Manel Zaera explica al “blog d’un ampostí”, diverses modificacions que s’han fet a Amposta respecte a temes circulatoris.
Segurament que cadascú de nosaltres ens en adonem, principalment, d’aquelles novetats que tenim més prop de casa o dels llocs on passem habitualment.
Molt prop d’on vist també se’n ha produït una, des del meu punt de vista molt més important, ja que afecta a la xarxa viaria preferent de la nostra ciutat.
La modificació s’ha fet a la cruïlla entre l’avinguda Catalunya i el carrer Amèrica. Ara tenen preferència de pas els que circulen pel carrer Amèrica en direcció a la zona de Valletes. Per tant, s’han col·locat dos “stop” a l’avinguda Catalunya en tots dos sentits, es a dir, en sentit ascendent, o sigui en direcció al CAP I i, també en sentit descendent.
Pel volum de trànsit que hi ha en aquest punt, cal alertar els conductors que extremen les precaucions, sobre tot, els primers dies, ja que, al principi, sempre costa assimilar les novetats i, segurament hi haurà més d’un ensurt.