dijous, 22 de setembre del 2011

LA DIFERÈNCIA ENTRE EL VALÈNCIA I EL BARÇA


Si mirem la classificació la diferencia és que el València està el primer amb 10 punts i el Barça 4t amb 8.
Però qui va veure el partit d’anit, hi va poder veure moltes diferències entre el líder i el campió.
Encara que el resultat va ser d’empat a dos, el València va marcar gràcies a dues errades de la defensa del Barça (en un d’ells Abidal va marcar en pròpia porta), mentre que el Barça ho va fer al finalitzar dues jugades ben trenades de l’equip.
Hi ha qui pina que el Barça va fallar en defensa per la tàctica que va fer Guardiola en voler jugar amb una defensa de 3. Segurament. Però aquestes coses poden sortir bé o malament. Contra el Vila-real va sortir bé, li van fer 5 gols i tots contents. Ahir només es va empatar.
El resultat hauria pogut estar diferent si el Barça hagués jugat amb 4 defenses? Molt probablement. Però també hauria pogut ser diferent si l’àrbitre hagués xiulat el clar penal que es va cometre sobre Messi quan només es portava una mica més de 15 minuts jugats i amb el resultat d’1 a 1 al marcador.
A la segona part hi va tornar a haver un clar penal comès també sobre Messi i que l’àrbitre tampoc va xiular. Messi li insistia: “2, han estat 2!” I era cert...
Molts coincidireu amb mi que Messi no va estar bé (Avui el Periódico es mostra, al meu criteri, benvolent amb l’astre argentí i li atorga un “8”), tot hi això, com deia abans li van fer dos penals clars i va fer les dos passades de gol, primer sobre Pedro i després sobre Cesc. D’haver estat bé, no hauria fallat en aquell ma a ma contra el porter valencianista. Té suficients recursos per haver marcat, però no ho va fer.  
“L’altre” equip va empatar a Santander contra el Racing (0-0) Sembla que està passant una mini crisi. Si diumenge perdia contra els granotes del Llevant, ahir es va consumar al treure només un punt d’un camp, a priori, accessible.
Us imagineu que els futbolistes es vulguin carregar l’entrenador? Dilluns llegia que cada cop té més detractors al vestidor i s’han fet dos “clans”: un de brasilers i portuguesos i l’altre d’espanyols. I avui, el Periódico diu que Mou està deprimit i Florentino l’intenta animar. Les coses que s’han de veure al món del futbol!