dimecres, 14 de setembre del 2011

LA FOTO DENÚNCIA DEL DIA 14-09-2011


Avui li toca a Tortosa. Fa uns dies, a les 8 i uns minuts, un camió de reciclatge para davant la sortida del pàrquin del Mercadona al carrer Ulldecona. S'hi està uns minuts. Suficients per a que els cotxes optin en esperar-se o desviar-se.
A Aquella hora jo arribo a treballa i, certament, no tinc massa problema en desviar-me pel carrer que hi ha al davant de la porta d'entrada de dit centre comercial (ara mateix no me'n recordo del nom) Però hi ha cotxes que no ho faran, simplement perquè han de seguir recte per anar a la feina o portar els fills al col·legi.
És que no hi ha una hora millor per fer aquesta labor. Abans el camió entrava a l'entrada de l'aparcament soterrat i tan sols molestava quan feia les maniobres per entrar i sortir. El de la foto m'imagino que deu de ser més gran i no pot fer el mateix dificultant així la normal circulació pel carrer.

1 comentari:

joan francesc ha dit...

Per la teva informació, te diré que el camió abans no molestava solament en la maniobra: ho feia als vehicles de l'aparcament del bloc de veins, que sortien amb dificultat, sobretot de visibilitat; també molestava amb el soroll del motor per carregar el contenidor, sobretot a la gent que fa torns i necessita dormir; molestava als veins dels pisos superiors.

Respecte als vehicles que circulen pel carrer La Ràpita: tenen altres alternatives. I per allà no s' arriba a cap col·legi.

Finalment, no sé perquè ha de ser prioritari la circulació de vehicles privats a la neteja, que és un benefici general.