dimecres, 23 de novembre del 2011

AL SR. MAS, PRESIDENT DE LA GENERALITAT



Ahir, vostè, només dos dies després de les eleccions generals, va anunciar una sèrie de mesures per a reduir la despesa pública, entre elles els increment de les taxes universitàries i les del transport públic.
Tenim un fill que està estudiant a Barcelona el tercer any de carrera. La mare i jo som funcionaris de l’administració de l’Estat dels grups C i D respectivament. Com a funcionaris tenim el sou retallat i, suposadament, dintre de poc dies, una vegada sigui elegit el Sr. Rajoy president del govern espanyol, ens el tornarà a retallar. Com treballadors assalariats que som, no podem “amagar” res del nostre sou i per aquest motiu, el nostre fill no pot disposar de cap tipus de beca.
A part de les taxes universitàries, li hem de costejar el transport i la residència a Barcelona, a part de les altres despeses que comporta una carrera universitària.
Per tant, si ens retallen els sous i ens incrementen les despeses, augmentaran les nostres dificultats per a pagar-li els estudis.
Què em de fer, Sr. Mas? Ha pensat amb els casos com els nostres o només pensa amb els qui van a les universitats privades?