diumenge, 20 de novembre del 2011

“HOY TERMINA LA PESADILLA”


Sembla que aquest és el titular de la Gaceta d’avui. Evidentment va en la línia del seu pensament i no tinc perquè dubtar de la persona que m’ho ha dit.
Però si acaba la el malson per a uns, segurament que començarà per a d’altres, encara un col·lectiu molt més gran.
El malson acaba, tal vegada, per als implicats en el cas Gürtel. Per a tots els prohoms de la dreta espanyola: polítics, financers, empresaris, especuladors... També per als anomenats de “de la Caverna Mediatica”, entre els quals estarien els de la Gaceta (del grup Intereconomia)
Però a partir d’avui començarà el malson per a molts, la majoria es troben als esglaons més febles de la nostra societat: aturats en general, però sobre tot els de llarga duració, jubilats, pensionistes... I també les classes mitjanes i mitjanes baixes que cada cop tindran més dificultats quan arribi l’hora de portar els seus fills a estudiar a la universitat.
També patiran malsons els que patiran les conseqüències de les retallades en sanitat i educació (que seran els mateixos que abans, ja que el qui s’ho puguin pagar aniran a l’escola i sanitat privades) que són els pilars bàsics de l’estat del benestar.
Tal vegada també patirem malsons tots els funcionaris que veurem com encara se’ns retallen més els nostres salaris, mentre que els beneficis de la gran banca començaran a remuntar.
En fi, per a mi, a partir d’avui comença un malson, de moment, de 4 anys.   

(L'acudit és de Vergara a Público)