divendres, 11 de novembre del 2011

LA CRÒNICA ELECTORAL DEL DIA 11-11-11. EL MÍTING DE CIU A AMPOSTA.



(O DE RECICLATGES I D’AGRAÏMENTS) 
 
Els protagonistes de la nit es van fer esperar. Puig i la comitiva que anaven amb ell van arribar passades les 9, quan l’acte estava previst per a les 8:30.
En veure que la cosa anava per a llarg, el senador espanyol va fer de teloner, mirant de entretenir la parròquia. Una parròquia que tantes vegades sé li havia entregat sense demanar-li pràcticament res a canvi.
Acte seguit, va prendre la paraula l’alcalde que va estar en la seva línia habitual. Es a dir, si sempre està en campanya (tant és que sigui la nit de la proclamació de pubilles, com el pregó de la festa major), imagineu-vos quan s’està en campanya electoral! La seva intervenció va ser més pròpia d’un candidat que no d’un alcalde que dóna la benvinguda a un conseller (Puig) i a un candidat al senat (Bel) Mentre és projectava el vídeo de la campanya de les municipals on el protagonista era ell mateix (Ferré) fent el que acostuma a fer quotidianament.
Està bé això de reciclar. Primer el senador espanyol, després el vídeo... I després diran que els partits no estalvien...
Segons m’han explicat, la intervenció de l’alcalde es va allargar massa. Encara faltaven 3 oradors i ja passava d’1/4 de 10 i a les 10 tenien míting a Ulldecona.
Després de l’alcalde va intervenir qui va ser la cap de llista d’Ulldecona a les passades municipals Núria Balagué i acte seguit l’alcalde de la “ciutat veïna” i va tancar l’acte el conseller (volia posar ‘senyor’, però no s’ho mereix) Aquestes tres intervencions van ser “exprés” ja que si volien arribar a les 10 a Ulldecona, hora a la que estava prevista l’acte, e temps se’ls hi tirava a sobre.
No va poder ser...  El míting d’Amposta va acabar a ¼ de 11. A la cloenda, “Fuig” va agrair al senador espanyol tota la tasca desenvolupada per al partit (i que no és poca) i a Bel, el treball que farà a partir d’ara.
Si dimarts ja us explicava que el final del senador espanyol havia arribat, el gest de “Fuig” ho reafirma.