dimecres, 9 de novembre del 2011

LA CRÒNICA ELECTORAL DEL DIA (9-11-2011)



El què els hi toca fer als candidats! Aquest matí he vist al cap de llista de CiU Josep Antoni Duran i Lleida tocant el “jazz band” (com ho solia dir mon pare), la bateria tal i com es diu ara. Només l’he vist per uns instant i no m’ha donat temps a escoltar-lo (de fet no crec que s’hagi sentit gaire, ja que mentre sortien les imatges, es donava la crònica de l’acte electoral. Però no m’ha semblat que ho fes malament, fins i tot se’l veia amb força “soltura”.
Ara bé, el fet de comparar-lo amb el timbaler del Bruc, tal i com ha fet en Mas, em sembla un pèl exagerat. Res a veure la llegenda del timbaler amb l’actitud de Duran. Mentre de l’un es diu que amb el retrò sobre les muntanyes va foragitar a l’exèrcit francès, l’altre, de moment, només ha aconseguit arrancar algunes risses i aplaudiments dels seus adeptes.
El fet m’ha recordat un vídeo d’un nen xinès que circula per Internet. Tot un virtuós. Comproveu-ho per vosaltres mateixos. 


Mentre a Mallorca, una candidata al Senat (de la qual no me’n vull recordar del nom) va penjar al seu Facebook una foto trucada de la candidata socialista i Ministra de Defensa Carme Chacón on sortia ensenyant un pit al costat d’uns militars.
Finalment, aquesta “tipeja” ha dimitit per “voluntat pròpia i per a no fer mal al seu partit”. També s’ha “disculpat” dient que no pretenia fer mal a ningú (!) Llegiu el comentari...